Ιατρείο

Το μικροβιολογικό εργαστήριο Bioserum είναι πιστοποιημένο και εφαρμόζει το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του ISO 9001:2015. Παράλληλα συμμετέχει σε προγράμματα εσωτερικού και εξωτερικού ποιοτικού ελέγχου, διασφαλίζοντας την απόλυτη αξιοπιστία των αποτελεσμάτων και τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών-ασθενών του.


ΑΙΜΟΛΗΨΙΕΣ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ
Καθημερινά γίνονται αιμοληψίες και παράδοση αποτελεσμάτων στο χώρο σας με ένα απλό τηλεφώνημα για τον καθορισμό του τόπου και του χρόνου. Επίσης είναι δυνατή η αποστολή των αποτελεσμάτων στον ίδιο ή στον θεράποντα ιατρό ταχυδρομικώς, με fax ή με e-mail.

Το Bioserum με το εξειδικευμένο προσωπικό του, την πολυετή πείρα και τον σύγχρονο εξοπλισμό του μπορεί να σας εξασφαλίσει την απόλυτη υποστήριξη σε ό,τι αφορά στην πρόληψη και σωστή διάγνωση των πιθανών προβλημάτων υγείας. Εγγυάται:

  • Αυστηρό ενδοεργαστηριακό έλεγχο με την χρήση πρότυπων ορών αναγνωρισμένων οίκων.
  • Συνεχή έλεγχο και συντήρηση των οργάνων και συσκευών.
  • Επαναληπτικό έλεγχο των εξετάσεων των δειγμάτων.
  • Διαρκή εκσυγχρονισμό.
  • Συμμετοχή σε προγράμματα εξωτερικού ποιοτικού ελέγχου.
  • Διαρκή επιστημονική ενημέρωση και δραστηριότητα.

Ο άρτιος και σύγχρονος εργαστηριακός εξοπλισμός επιτρέπει τη διενέργεια εξειδικευμένων εξετάσεων με αποτελέσματα αξιόπιστα και γρήγορα. Τα περισσότερα αποτελέσματα δίνονται αυθημερόν, ενώ σε επείγουσες περιπτώσεις είναι δυνατή η διεκπεραίωση των εξετάσεων και η παράδοση των αποτελεσμάτων άμεσα.

Οι ώρες λειτουργίας του εργαστηρίου για τη λήψη αίματος και την παραλαβή των αποτελεσμάτων, είναι 07:00-15:00 καθημερινά. H λήψη των δειγμάτων είναι δυνατή καθ΄ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του ιατρείου. Επείγουσες αιμοληψίες εκτός του προκαθορισμένου ωραρίου εκτελούνται μετά από συνεννόηση.